mandag 5. juni 2017

Mandag og fri


Litt om min pinse-helg

Det er mandag og pinse som betyr en fridag. Det har vært helt nydelig med langhelg, man trenger den ekstra dagen iblant. Jeg elsker jobben min, men jammen er det godt når helga kommer og jeg kan dumpe rumpa ned i sofaen, slenga bena på bordet og se masse Netflix. 

Om tre uker flytter vi, og nei vi har ikke pakket noe ned denne helga, eller det vil si det ble vel pakket ned en masse hudpleieprodukter og neglelakk i en skoeske. Men vi fikk bestilt ny sofa til huset som er klar for henting når vi overtar huset (sykt digg!) Også fikk vi vært på *DÆIT*, viktig å pleie kjærleiken. Jeg er en ganske lat person, ikke det jeg kan godt bevege meg og gå laaange turer og sånn men jeg er fryktelig glad i sofaen også, spesielt etter jeg ble gravid (hihi fint med unnskyldninger). Kanskje ikke rart kilone kommer løpende, forhåpentligvis er mye av det vann *ønsketenkning*. Men jeg fikk ihvertfall begynt på ett nytt hekleprosjekt, så man kan jo være produktive selv om man sitter i sofaen. 


                                                     Hekle teppe igjen, bestemors-ruter !
Bolla begynner virkelig å vokse nå og jeg skulle ønsker jeg hadde et par ribbein mindre. 13kg pluss til nå og mange flere vil det nok bli. Hoho. Oboy og Mr. lee nudler (den i kopp) er best bare så det er sagt!

- Connie - 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar