søndag 13. juni 2021

Søndag

God ettermiddag! Det er en rolig søndag i Casa Brandal idag. Fortsatt i karantene og må finne på ting med det vi har og holde hverandre med selskap. Hvordan ser dagen ut her i huset? 

https://drive.google.com/uc?export=view&id=1eC5OycPucOiiRtBMH_aYcosKJUx1CVey
To snupper som koser seg med hver sin bordaktivitet. Perling er blitt stas for eldste mann og minsten har prøvd seg på hjemmelagd fingermaling. Mens ho mor sluker en kaffe og tar bilder av mine to skjønnheter. 

https://drive.google.com/uc?export=view&id=1jkPr8LgMeVHC4qOdvu1SO_cWqYCxCPVj
Fingermalingen jeg lager innholder: 
Vann
Mel
Konditorfarge


https://drive.google.com/uc?export=view&id=1I6ODrWkuMJB8QA758TObWX5U-p_7KDJn
Jeg liker godt bordaktiviteter, de er rolige, strukturerte og koselig. Da får vi de gode samtalene. Jeg er ikke like flink til å sette meg ned med jentene. Jeg har mye uro i kropp og sinn, men når jeg faktisk gjør det, merker jeg virkelig en ro og glede over å være her og nå. 

Vi har alle ting vi må øve på, for min del er det å roe ned og nyte de små øyeblikkene og stundene. Selv om det ser ut til at jeg slapper med en kopp kaffe i sofaen, surrer det egentlig i hodet på høygir. Tankene mine er mange og sporadiske, derfor har jeg praktisert mye meditasjon, det roer og samler tankene, men jeg har ikke vært så flink til å prioritere meditasjon i det siste. Og det merkes.

Hva gjør du for å roe tankene? 

- Connie - 




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar