tirsdag 26. mai 2020

Club Creo

- Reklame -

Et lite innlegg om hobbypakken fra Club Creo. 


Da koronasituasjonen inntraff og barnehager ble stengt og vi måtte holde avstand til andre barn og familie. Tenkte jeg at det er jo fint med en liten oppmuntring i hverdagen. Så kom jeg over Club Creo. Club Creo er en hobbyklubb for barn. Jeg er verken sponset eller fått dette produktet  gratis av Club Creo. Som abonnent i Club Creo får du tilsendt en hobbypakke i mnd med ulike kreative aktiviteter man kan gjøre med barn. Pakken blir sendt fra Sverige og koster under 200kr i mnd. 

Selv om innholdet er mer beregnet for større barn har det passet fint for oss også. Eva elsker å være kreativ og blander kreativ skapelse og lek. Det forbedrer også språket hennes da vi kan samtale underveis i prosessen. Vi samtaler jo uansett altså men i en skapende prosess blir samtalen drevet av litt andre ting en til vanlig, feks preposisjoner, form, farge, stor, liten og andre ting som går ut på å beskrive noe. Som mamma (og barnehagelærer) må jeg si meg veldig fornøyd med denne pakken som stimulerer til så mye kreativitet og læring samtidig som det gir familien en veldig gøy og god stund sammen.


Pakken inneholder ulike produkter og ett hefte med tips til hva vi kan lage. 
Søndag som var satt vi hele familien rundt kjøkkenbordet og lagde i vei. Det er givende å gøy å sitte å være kreativ og se hvilken glede også Eva har av det. Vi satt i underkant av 2 timer som er lenge for en 2åring. Men ho koste seg så og gir et godt avbrekk fra tv og i-pad. 



De fantasifulle figurene inspirerte til lek. 


Til slutt endte vi opp med mange fine figurer som hele familien har vært med på lage. Dette var virkelig en stund som gav familien kvalitetstid sammen på en grå regnværsdag. 

Hvis du vil lese mer om Club Creo så kan du klikke på linken under:


- Connie -


 





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar