søndag 5. juli 2020

Fortsatt ikke noe baby


Uke 40 (39+4)

Lillesøster koser seg fortsatt i magen. Så hva gjør vi mens vi venter. Litt av hvert. Har blitt litt prosjekter i huset. Vi skal lage nytt rom til Eva og har derfor rivd litt og planlagt litt. Vi skal flytte en dør, og plassere den i en ny lettvegg som skal danne det nye rommet. Vi skal også sette inn takvinduer både på Evas nye rom og loftstua som foreløpige er uinnredet. Ting tar litt tid med oss, men når vi først er i siget er vi produktive. 



Blir gøy å få større rom. Men akkurat nå er det gøyeste å gå inn på det nye tomme rommer og ropet på "ekko" eller rettere sagt Eva roper på "ekorn" haha. 

Mannen har også bygd et lekehus i en krok på loftet som ikke kan brukes til stort. Men perfekt lekeplass for små barnekropper. Barn liker ofte å kunne trekke seg tilbake å leke i fred, da er det viktig å legge tilrette for det. 



Det er ikke helt ferdig, men har fått vegg med dør og vindu. Det skal tak på og males. Mamma må jo sy gardiner, det hører jo til. Lys har ho også fått der inne. Satser på at det blir en fin plass å leke med tiden, med venner og lillesøster. 


Nå venter vi fælt på lillesøster og satser på at ho kommer iløpet og uka. Håper jeg ihvertfall. Savner virkelig å leker og styre med Eva og gå lange gode turer. Det skal bli veldig godt å få kroppen tilbake kjenner jeg. 

Ønsk oss lykke til! 

- Connie - 





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar