mandag 27. juli 2020

Tobarnsmamma i 2 uker


2 uker gammel

Idag er lillesøster 2 uker allerede. Tiden har gått utrolig fort. Det sies at når man har født så skal man ta seg tid til å være barselkvinne, men med en liten en fra før, er det full rulle fra man kommer hjem fra sykehuset. Det er vel den største kontrasten vi kjenner på med en ekstra, to små som begge egentlig krever oppmerksomhet 100% av tiden. Hadde Eva vært litt større kunne hun å lekt mer alene og vi kunne ha forklart henne litt mer. Men det har for såvidt gått greit, men litt travelt.


Har fått så mye fint tøy til lille Synnøve


Mannen begynner på jobb igjen etter 2 uker med permisjon. Det har vært godt å ha han hjemme. Eva har en uke igjen med ferie før barnehagestart igjen. Da begynner ho på mellomstor avdeling, det blir en spennende overgang fra småbarnsavdeling. Det blir nok litt vanskelig til å begynne med, med nye voksne, men ho fortsetter med alle de andre barna i 2017 kullet. En fin liten gjeng. 


Lillesøster!

Lillesøster er rødhåret med temperament. Men ho er også rolig og god. Ho liker godt å ligge inntil mamma eller pappa. Ho sover gjennom all lyd, veldig greit. Ho sover på natta men har ca 2 måltider, men sovner fort igjen. Hun vet godt når vi skal ha middag for da hyler ho som en stukken gris, ho skal ikke bli ekskludert fra familiemiddagen og skal ligge i mammas armer mens mamma skal spise. Ikke like lett for mammaen. Ho har allerede vokst ut av str 56, det går så fort. Ho drikker fint av flaske og har heldigvis ingen flaske preferanser slik som søstra hadde. 


Fine Eva min!

Det har vært veldig fint å få lillesøster i hus. Det er så stas for oss alle, 
nå er vi virkelig en fin liten familie. Vi koser oss veldig med jentene våre.

- Connie - 




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar